Čišćenje uredjaja od prašine 950 rsd.

iPhone servis / zamena ekrana

Servis iPhone ekrana podrazumeva:

  • Zamenu kompletnog original Apple ekrana sa svim pripadajućim delovima, touch screen – prednje staklo, retina ekran i ostali sitni delovi.
  • Kalibraciju ekrana prema instrukcijama apple servisa.
  • Garancija na original ekran ugradjen kod nas je 2 godine.
  • Zamena traje oko 3 radna sata od trenutka kada donesete uredjaj u servis.

Za zamenu ekrana nije potrebna nikakva rezervacija, zamena ekrana se radi odmah i sve ekrane imamo na stanju.

BackUp podataka nije potrebno uraditi, podaci sa iPhone uredjaja se ne brišu zamenom ekrana ( podaci su 100% bezbedni prilikom zamene ekrana kod nas ).

Find My iPhone opciju nije potrebno isključiti kada se radi zamena ekrana.

 

Originalni delovi kompanije Apple presudni su za kvalitetnu popravaku iPhone uredjaja. Posetite Naš servisni centar kako biste bili sigurni da ćete svoj proizvod popraviti kako treba.  Sve naše lokacije koriste originalne Apple delove kako bi osigurali da vaš ekran deluje kao nov nakon popravke.

MI RADIMO ISKLJUČIVO ZAMENU KOMPLETNOG ORIGINAL IPHONE EKRANA ( ne radimo zamenu stakla ).


Cenovnik ekrana za iPhone

 

Sve cene su date u dinarima i odnose se na celokupnu zamenu ekrana za iPhone.

iPhone model Popravka ekrana AppleCare+ Popravka ekrana van garancije
iPhone 12 Pro Max / 480 eur
iPhone 12 Pro / 260 eur
iPhone 12 (mini) / 250 eur
iPhone SE (2020) / 110 eur
iPhone 11 PRO MAX / 240 eur
iPhone 11 PRO / 230 eur
iPhone 11 / 210 eur
iPhone XR / 180 eur
iPhone XS Max / 220 eur
iPhone XS / 200 eur
iPhone X / 180 eur
iPhone 8 Plus / 120 eur
iPhone 8 / 120 eur
iPhone 7 Plus / 100 eur
iPhone 7 / 100 eur
iPhone 6s Plus / 90 eur
iPhone 6s / 90 eur
iPhone 6 Plus / 80 eur
iPhone 6 / 80 eur
iPhone SE / 80 eur
iPhone 5s,
iPhone 5c, iPhone 5
/ 80 eur

Cene su date sa uračunatim PDV-om. Zamena ekrana je besplatna. Garancija na ekran je 2 godine. Plaćanje se vrši u dinarskoj valuti po većem kursu NBS.


Da li je prilikom zamene ekrana potrebno uraditi backup?
Za sve modele iPhone uredjaja koji se popravljaju kod nas nije potrebno da se uradi BackUp softvera jer zamenom ekrana se ne gube podaci samo se isključivo menja kompletan ekran iphone telefona.

Zamena ekrana se vrši u servisu i zamenu rade specijalno obučeni mac tehničari koji su zaduženi samo za zamenu ekrana na iPhone uredjajima.

Napomena: Posle svake zamene ekrana se radi kalibracija na samom ekranu kao i kopiranje svih dostupnih podataka sa starog ekrana na nov dok se dijagnostika samog uredjaja i provera dalje ispravnosti radi ispred korisnika prilikom ostavljanja telefona u servisu.


Da li treba da isključim Find my iPhone opciju
Za zamenu ekrana nije potrebno da se isključi Find My iPhone opcija, kao što smo i naveli svi podaci ostaju netaknuti jer se menja ekran koji ne utiče na podatke na telefonu.

Šta treba da radite kada slomite ekran?
Posle pada iPhone uredjaja i oštećenja ekrana treba se obratiti ovlaščenom servisu koji ima original delove i vrši zamenu ekrana sa važećom garancijom koja je u Srbiji dve godine. Onog trenutka kada vam telefon ispadne i dodje do fizičkog oštećenja vama prestaje da važi garancija na ceo iPhone telefon.

Da li mogu da platim popravku apple uredjaja karticom, čekom?
Svaku popravku izvršenu u našem apple servisnom centru možete platiti svim domaćim i stranim karticama, visa,visa electron, mastercard, maestro. Čekovima se takodje može platiti. Za penzionere i studente imamo popuste od 20% na svaku popravku.

Koliko košta i koliko traje dijagnostika kvara na uredjaju?
Dijagnostika kvara na svim apple iPhone uredjajima je kod nas BESPLATNA, dijagnostiku rade sertifikovani apple mac serviseri sa najsavremenijim alatima i možemo da se pohvalimo u najsavremenijem opremljenom apple servisnom centru u Srbiji. Dijagnostika je temeljna tačna i precizna i vreme potrebno za nju je od 1 radni sat.

Želim da kupim ekran i da ga sam ugradim?
Prema Apple standardima nijedan apple servis ne sme da proda rezervni deo trećem licu. Svi rezervni delovi se isključivo moraju poručivati preko apple ovlašćenih servisa jer oni samo imaju mogučnost poručivanja originalnog dela. Takodje svi delovi moraju biti ugradjeni prema standardima koje propisuje apple. Zamena svih apple delova je besplatna iako to neki servisi naplaćuju kroz svoju uslugu. Garancija na sve apple delove je 1 godina osima na LCD ekrane je u Srbiji 2 godine garancija.

Da li je potrebno posle zamene ekrana uraditi update OSX softvera na telefonu?
Posle zamene ekrana nije neophodno uraditi update novog softvera osim ukoliko to kupac sam ne zahteva. Instalacija CLEAN – čistog IOS softvera košta 3000din. i traje oko 1 radni sat.

Pažnja:

Od strane Apple se ne preporučuje ugradnja zamenskog ekrana. Velika je verovatnoća da će telefon posle nadogradnje novog softvera izbaciti neku gresku jer prepoznaje da svi delovi nisu fabrički u njemu. U Srbiji prema zakonu o zaštiti potrošača je obaveza svih firmi koje se bave prodajom i ugradnjom original delova da daju 2 godine garanciju na nov original deo. Naš servis ugradjuje isključivo original ekrane i daje garanciju od 2 godine. Zamenu rade isključivo sertifikovani apple mac tehničari koji su prošli sve obuke za zamenu iPhone ekrana i imaju dugogodišnje iskustvo u radu u raznim apple premuim servisima širom sveta. Takodje redovno prolaze sve obuke kako officijalne tako i napredne obuke koje nisu u sklopu apple sertifikata. Još jedna bitna napomena jer postoje razni tekstovi od strane officijalnih servisa u Srbiji kako se zamena ekrana vrši mašinski i razni dodatni tekstovi vezani za mašinsku zamenu ekrana. Naš servis radi isključivo ručno zamenu ekrana na iPhone uredjajima i nismo obavešteni da neka mašina postoji bilo gde u svetu, u svim apple pogonima ručno se radi sama ugradnja ekrana, neke sitnice i delove na ekranu postavljaju roboti ali to se radi na trakama kada ima nekoliko hiljada telefona za 1 telefon ili 10 ne postoji takav mašinski pogon.

Kako još možemo da vam pomognemo?